Skip to content
Fotocredit: WZK Tri-team

1e social run Tri-Team; Leiden ontwaakt!

22 augustus 20222 minute read

Marc van de Kaa, trainer van WZK Tri-Team is een grote initiator voor wat betreft nieuwe en leuke uitdagingen voor zijn lopers verzinnen. Deze keer kwam er een social run uit de koker gerold, een social run is een loop waar deelnemers via sociale media worden opgeroepen om deel te nemen. Echt iedereen die hardloopt, kan er aan meedoen van supersnel tot minder snel, de minst snelle bepaalt het tempo zodat een ieder gezellig mee kan komen.

Samen met Pieter den Edel werd het plan uitgewerkt en zondag 21 augustus om 07:00 uur stonden er 10 deelnemers bij de Morspoort in Leiden klaar voor een verrassingstocht door de binnenstad. Het tijdstip van vertrek, was speciaal gekozen om de binnenstad echt te zien ontwaken. Dee laatste mensen die de kroeg verlaten, de eerste die weer naar zijn werk gaat, dieren die je overdag nooit ziet maar ‘s morgens vroeg wel. Kortom, er zat een duidelijke gedachte achter.

Via de academie en het Pieterskwartier, kwam de groep langs de singel bij het Levendaal, door naar de Havenwijk om via de oude Vest richting molen de Valk te koersen. Het prachtige weer maakte het geheel tot een waar loopfeestje op de vroege morgen! Na het passeren van de molen ging de groep lopers naar de Burcht van Leiden. Een monument van de stad die op deze tocht dan ook niet mocht ontbreken.

Als afsluiting stond er nog een rondje door het Pieterskwartier op het programma om uiteindelijk op de stille Rijn onder het denkbeeldige finishdoek door te lopen. De deelnemers hadden de stad echt zien ontwaken en waren super enthousiast over wat Marc en Pieter voor hen hadden bedacht en tijdens het napraten met een lekker bakje koffie, werden de eerste plannen voor een volgende social run alweer gesmeed. Wordt dus vervolgd!

Hou de website van WZK Tri-Team in de gaten en volg ons op Facebook en Instagram om er de volgende keer ook gezellig bij te zijn! www.tri-team.nl

socialrunleiden

 

Tags

HardlopenSocial runWassenaarWZK Tri-team
Gerelateerde artikelen
Back To Top