Skip to content
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Waardebon van € 70 van gemeente Wassenaar voor huurders voor energiebesparende producten

30 november 20212 minute read

Huurders van een woning in Wassenaar krijgen deze week een brief met een waardebon van € 70 om energiebesparende producten mee te kopen. De gemeente Wassenaar wil hiermee een bijdrage leveren om de energierekening te verlagen. Daarom is er nu een speciale actie.

Steun de lokale bouwmarkt

Met deze waardebon kan elke huurder nu, tot en met 31 januari 2022, producten kopen om energie te besparen. Dat kan bijvoorbeeld heel goed bij de lokale bouwmarkten van Wassenaar. Die worden daarmee ook nog eens gesteund!
Maar het kan ook online via webwinkels of via de website van Winst uit je woning. Het bedrijf Winst uit je woning organiseert deze actie voor de gemeente Wassenaar. Deze producten kosten uiteindelijk niets én leveren direct een besparing op de energierekening op.

De gemeente kan deze waardebonnen uitgeven doordat een speciale regeling van het ministerie van Binnenlandse Zaken en koninkrijksrelaties, de RREW, is toegekend aan Wassenaar. In de lente van 2022 komt er ook nog een mogelijkheid voor woningeigenaren, voor hen was er dit jaar een actie die uitsluitend voor hen was bedoeld.

Meteen energie besparen
Wat kunnen huurders bijvoorbeeld kopen met de waardebon?

  • radiatorfolie die warmte de woning instraalt
  • een waterbesparende douchekop
  • ledlampen die veel minder elektriciteit verbruiken dan gewone lampen.

De volledige lijst met producten waarvoor huurders de waardebon kunnen gebruiken vindt u op www.winstuitjewoning.nl/wassenaar. Met deze producten bespaart u meteen energie en voelt het prettiger in huis.

Hoe werkt de waardebon?
Alle informatie over de actie leest u op de website van Winst uit je woning op de eigen pagina van Wassenaar. www.winstuitjewoning.nl/wassenaar.

Tags

EnergiebesparingGemeenteWaardebonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top