Skip to content
Fotocredit: Marjanne van der Velde

Een “super partij” van de MB1 van de Wassenaarse Volleybal Vereniging

29 november 20212 minute read

De MB1 het meisjesteam van de Wassenaarse Volleybal Vereniging dat de ‘steren van de hemel’ speelt in de reguliere competitie van de Nevobo ondervond in de MB1 van Liusna uit Lisse een tegenstander die ook kunnen volleyballen. Na in de eerste set tot 6-6 gelijk op te gaan volgde enige miscommunicatie bij WVV. Liusna wist daarvan te profiteren en kon een lichte voorsprong nemen. Bij 15-15 had WVV gelukkig de stand alweer gelijk getrokken.

Onder andere een mooie strakke service reeks van Melia Thanasoula bracht vervolgens de setwinst met 25-18 naar WVV. In set 2 was het na wederom 6-6 de beurt aan Jawhar Putzu van WVV om een mooie service reeks af te leveren: 25-17. Het waren zowel Kim Parlevliet als Noe Marsollier die met prachtige en tegelijk moeilijke reddingen in set 3 er mede voor zorgden dat de winst met 25-11 naar WVV ging. En dan set 4. Liusna was zeker in de laatste set heel sterk. Aangemoedigd door “Liusna ouders” die wel de sporthal in mochten, werd alles op alles gezet.

Er ontstond een wedstrijd die het aankijken meer dan waard was. Tegen het einde van de set werd het spannender en spannender, want het bleef maar gelijk op gaan. Er werden super veel lange rally’s gespeeld. Het ging nek aan nek. De ene keer WVV op een punt voorsprong dan weer was het Liusna. Dit ging zo door tot dat er 24-24 op het scorebord stond. Wie gaat dat winnen? Op dat moment gaf de service van WVV de doorslag. 26-24 setwinst voor WVV. Al met al gaf de goede samenwerking van alle speelsters de doorslag en heeft WVV daardoor alle 4 de sets kunnen pakken. Dus 4-0. Aanvoerster Kim Parlevliet kenmerkte de wedstrijd als “een super leuke wedstrijd om te spelen”.

Wil jij ook volleyballen en ben je tussen de 10 en 16 jaar oud, kom woensdagavond om 19:30 uur naar sporthal De Schulpwei en doe mee. Zie ook op www.wvv-wassenaar.nl

 

Tags

MB 1MeisjesteamVolleybalWassenaarwedstrijdverslagWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top