zaterdag 16 oktober 2021

E Events

Messiaskerk organiseert 50ste editie Bazaar

De Messiaskerk opent dit jaar weer haar deuren voor de jaarlijkse Bazaar. We kijken uit naar de viering van deze 50ste editie op zaterdag 2 oktober 2021, samen met onze vrijwilligers en bezoekers. De Messiaskerk Bazaar heeft dit jaar een iets andere opzet dan dat u van ons gewend bent, maar nog even gezellig.

Wel struinen, maar geen veiling
Ook dit jaar kunt u tussen 10.00 - 16.00 uur weer struinen langs onze kramen, genieten van lekkers, en die éne mooie aankoop verzilveren. We verwachten weer mooie items te kunnen aanbieden.

Helaas is er dit jaar geen loterij, en ook de veiling op vrijdagavond voorafgaand aan de Bazaar komt te vervallen. Daarnaast is het eten buiten en voornamelijk afhaal. Maar traditie getrouw kunt u nog steeds van een lekkere oliebol of een van de andere snacks genieten.

Gezellig en veilig
De Messiaskerk Bazaar hanteert deze editie een aantal regels. Zo is er dit jaar in de kerk helaas geen mogelijkheid om te zitten of bij te kletsen. Buiten kan dit natuurlijk wel. We werken met een maximaal aantal bezoekers, en vragen bezoekers hun struintijd te beperken tot maximaal een uur. Dit geeft zo veel mogelijk mensen de kans om de Bazaar te bezoeken. Houdt u er rekening mee dat voor toegang gevraagd kan worden naar een coronatoegangsbewijs. Geef elkaar de gewenste ruimte en bij klachten, blijf thuis!

Goede doelen
We hopen weer een mooi bedrag op te halen voor de drie goede doelen die de Bazaar dit jaar ondersteunt. En u kan daaraan bijdragen! De goede doelen zijn de Kinderboerderij Wassenaar, Studiefonds Filipijnse Kinderen en de kerk zelf.

Onze vrijwilligers hebben er weer zin in, we zien uit naar uw komst. De Bazaar vindt plaats in de Messiaskerk (achter de Albert Heijn), Zijllaan 57 in Wassenaar.

 

P8050037

De Bazaar van de Messiaskerk gaat al een tijdje mee...Fotocredit: Messiaskerk