zondag 28 november 2021

N Nieuws

SMOW zoekt vrijwilligers om samen te winkelen

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) zoekt vrijwilligers om samen te winkelen. Het project “Samen winkelen” bestaat vanaf 2003 en is erg zinvol. Het is bedoeld voor mensen die moeilijk alleen de deur uitkomen en dit contact met de “buitenwereld” wel erg nodig hebben. Met een helpende hand van een vrijwilliger wordt het mogelijk om wat boodschapjes bij een supermarkt of in de Langstraat te doen en eventueel aansluitend een kopje koffie te gaan drinken.

Vrijwilligers gezocht
Steeds vaker ontvangen wij aanvragen. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag iets willen betekenen voor een ander. Je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je inzetbaar bent:
• incidenteel boodschappen doen
• eens in de twee weken
• wekelijks: 1á 2 uurtjes.

Als vrijwilliger word je voorgesteld aan iemand waarvan wij denken dat “het zal klikken”.

Interesse of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Saskia van der Meer of Davy van Keppel door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan natuurlijk ook: 070 – 511 22 26 (op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur).

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
van Heeckerenstraat 2
2242 GX Wassenaar
070 - 511 2226 (op werkdagen van 09.00 - 14.00 uur)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.smowassenaar.nl

vrijwilligers boodschappen doen sept 2021