zaterdag 16 oktober 2021

P Politiek

HartvoorWassenaar: Zomerse geluiden

In de lokale dorpspolitiek is een zomer een oase van rust. Zeker als Den Haag, politiek gezien, ook een soort stiltegebied wordt. Met een glimlach denk je dan ook: Wat is het leven toch mooi wanneer de politiek zich er niet mee bemoeit.

De zomer is altijd een fijne tijd. Ieder jaar opnieuw. Hij kondigt zich in juni aan, en we rekenen er op dat die tot september duurt. Met de hoop op een mooie nazomer. Hopelijk komen er nu nog wat mooie weken aan, om het matige weer een beetje goed te maken.

Er daalt iets van rust neer op het dorp. Je bent veel buiten, je ontmoet veel mensen. Gaat naar het strand, en velen hebben een aantal weken vakantie. Dit jaar was vakantie in het buitenland een hele uitdaging, maar vakantie in Wassenaar is tussen de buien door ook genieten.

Als fractie van HartvoorWassenaar hebben wij ook vakantie genomen. Na alle verhitte discussies, het onderzoekswerk, de vele contacten onder de Wassenaarders hebben we ook onze rust gepakt.
Maar een zomer voor een verkiezingsjaar is altijd anders. Je laat de afgelopen drie jaar nog eens de revue passeren, je denkt na over de trends en onderwerpen die voor Wassenaar belangrijk zijn. Maar vooral ook laat je de gedachten gaan over wat voor de komende verkiezingen belangrijk is. Want die zijn over zeven maanden.

En we denken na over wat belangrijk is voor de Wassenaarders en voor Wassenaar.
En dan krijgen we weer een glimlach op ons gezicht.

Want dan weten we dat we als lokale partij juist daarvoor moeten werken.
Met veel plezier voor en in ons dorp.

Voor nu: nog veel plezier.
HartvoorWassenaar: De lokale partij voor een dorp in balans. Lijst 2.
Solide en verstandig.

HartvoorWassenaar, Henri Hendrickx