donderdag 21 oktober 2021

E Events

Mantelzorgwandeling op 28 juli a.s. - wandelt u met ons mee?

Bent u mantelzorger en wandelt u graag, loop dan met ons mee tijdens de mantelzorgwandeling. Op 24 juni hebben we voor het eerst gewandeld met een groep mantelzorgers. Om 10 uur verzamelden we op het terras van Voorlinden, om feestelijk te starten met koffie en gebak. Al op het terras begonnen er gezellige en mooie gesprekken over mantelzorg en zelfzorg, over corona en meer. Nadat iedereen zijn koffie op had hebben we heerlijk een half uur door het bos gewandeld. Iedereen kon op zijn eigen tempo lopen en we hebben prachtige gesprekken met elkaar kunnen voeren.

Dat gaan we nog een keer doen!

Wandelt u met ons mee?
Woensdag 28 juli gaat de tweede wandeling van start! Dit keer helaas zonder koffie met gebak, maar wel met een prachtige wandeling.

Meer informatie en aanmelden

Wanneer: 28 juli 2021 10:00 - 11:30
Verzamelen bij: Lentevreugd, Katwijkseweg Buurtweg te Wassenaar (tegenover de Kokshornlaan)
In Lentevreugd is recentelijk een verhard pad aangelegd, om zo mensen die minder mobiel zijn de gelegenheid te geven om door het prachtige gebied te lopen.

Wilt u meer informatie of zich aanmelden stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan natuurlijk ook: 070- 511 2226. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze mantelzorgondersteuners Ank Stout en David Keus.

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
van Heeckerenstraat 2
22242 GX Wassenaar
070 - 511 2226 (op werkdagen van 09.00 - 14.00 uur
)Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.smowassenaar.nl

mantelzorgwandeling krant 23 juli 2021