woensdag 23 juni 2021

S Sport

Laatste goudstaafje RKSV Blauw-Zwart verkocht!

Blauw-Zwart viert dit jaar haar 100-jarig bestaan. Om de festiviteiten te financieren werd aan leden, sponsoren en andere betrokkenen de gelegenheid gegeven een goudstaafje kopen, waar op de naam van de koper kwam te staan. Het laatste goudstaafje werd gekocht door Sonja.

Sonja, Kees en jij zijn de laatsten die een goudstaafje hebben bemachtigd. Kan je aangeven waarom jullie als donateur graag op het jubileumbord willen staan?

Allereerst vind ik het heel belangrijk om de club te kunnen steunen op deze manier. Het is niet persé noodzakelijk dat mijn naam op dat bord moet staan, maar het is wel erg leuk om onze namen samen te zien. Er zijn veel manieren om je naam te verbinden aan een actie, sponsoring of donatie binnen Blauw-Zwart, dit kan elk jaar opnieuw. Het jubileumbord is iets unieks en daarom extra speciaal.

Wat verwacht je van de jubileumactiviteiten? Kunnen deze doorgaan onder de huidige omstandigheden?
Ik verwacht heel veel van de jubileumactiviteiten, zowel voor de jeugd als voor de volwassenen. Blauw-Zwart kent een mooie geschiedenis van feestjes bouwen, bijvoorbeeld de derde helft die een aantal keren per jaar voorbij komt, de verschillende toernooien en themafeesten. Ik ga er dan ook vanuit dat de jubileumcommissie heel wat moois in gedachten heeft om het 100 jarig bestaan op een ludieke manier te vieren. Helaas hebben we de Corona nog niet volledig onder controle, daarom hoop ik dat de activiteiten die gepland stonden opgeschoven worden naar een later tijdstip, zodat iedereen volop kan genieten van alles wat de jubileumcommissie georganiseerd heeft.

En wat merk je verder bij Blauw-Zwart tijdens de huidige lock-down?
Gelukkig mag de jeugd alweer een tijd trainen en de senioren hebben de trainingen ook weer hervat en mogen sinds kort ook weer onderling voetballen. Dat er het hele seizoen geen wedstrijden zijn gespeeld is voor alle leden erg vervelend geweest. Iedereen houdt van het spelletje en de daarbij horende drankjes en gezelligheid na de wedstrijd. Voor mij als trouwe supporter is het gemis van de wedstrijden niet minder. Ik mis het spelletje en de contacten met andere Blauw-Zwart leden. Wat mooi is, is dat niemand de club in deze zware tijd vergeten is en dat iedereen zijn/haar steentje bijgedragen heeft om de club door deze zware tijd heen te loodsen. Dat zegt wat over deze mooie club en haar leden.

Wat wil je nog kwijt aan alle leden, supporters en sponsoren van Blauw-Zwart?
Het allerbelangrijkste is wel dat ik hoop dat iedereen gezond blijft. Verder wens ik dat we elkaar zo snel mogelijk weer kunnen zien op ons mooie Blauw-Zwart en dat we een al dan niet geweldig ‘uitgesteld’ jubileumfeest met elkaar kunnen vieren. Blijf allen de club steunen zodat we er de komende jaren met hetzelfde plezier en enthousiasme deel van uit kunnen maken.