donderdag 21 oktober 2021

A Algemeen

Creatief ontmoeten en meedoen - Wie doet er mee?

Wij zoeken hulp om een wandkleed te maken voor het Van Heeckerenhuis. De muur in het ontmoetingslokaal heeft echt “nieuwe aankleding” nodig. Per persoon maak je een stukje wandkleed waar we later een geheel van maken, een groot wandkleed met het thema: “We zien elkaar”. We willen graag voorzichtig aan beginnen.

Voor een binnenkort te starten creatief project: “We zien elkaar” hebben we naar aanleiding van het artikel van 15 april op deze website vele blauwe en groene stofjes ontvangen. Heel erg bedankt hiervoor!

Meedoen vanuit huis
Wilt u meedoen vanuit huis? Dat kan want we hebben pakketjes met materiaal en een werkbeschrijving. Een pakketje kan bij ons worden opgehaald of zo nodig kan het door een vrijwilliger, met wat uitleg erbij, aan huis gebracht worden. Zodra de Corona-maatregelen dit toestaan gaan we met een groep deelnemers in het van Heeckerenhuis op de donderdagmiddagen gezamenlijk met de docente Paulien van Haaster aan de slag. Wij kunnen niet wachten!

Binnenlopen voor uitleg
Op donderdag 24 juni van 14.00 tot 16.00 uur is docente Paulien van Haaster aanwezig, zij geeft dan uitleg, je kunt bij haar een pakketje met lapjes ophalen, zij kan meedenken over stukjes wandkleed en je ontmoet andere deelnemers. Wel van tevoren aanmelden!

Info, aanmelden en ophalen pakketjes:
Wilt u meer informatie, zich aanmelden of een pakketje ophalen voor deelname. Bel dan naar 070-511 2226. Mailen kan natuurlijk ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
van Heeckerenstraat 2
2242 GX Wassenaar
070 - 511 2226 (op werkdagen van 09.00 - 14.00 uur)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.smowassenaar.nl

wandkleed wie doet er mee vrijdag 4 juni 2021 week 22 Cropped