zaterdag 19 juni 2021

A Algemeen

Ontmoetingscentrum Oosthof gaat voorzichtig opstarten

Het centrum aan de Dr. Curtiusstraat is door de corona pandemie al geruime tijd dicht. Nu de beoogde doelgroep (ouderen)voor het grootste gedeelte gevaccineerd zijn, wordt het tijd om voorzichtig de draad weer op te pakken.

Uiteraard zullen de activiteiten volgens de RIVM-richtlijnen plaatsvinden. Dat betekent handen wassen,1.5 meter afstand en voldoende ventileren.  We gaan voorzichtig starten met een koffieochtend in de week. Dit vind plaats op donderdag van 10.00 uur. Kunt u weer eens lekker bijpraten.

Wie hier bij aanwezig wil zijn moet zich wel even van te voren opgeven in verband met het feit dat er niet te veel mensen in mogen. Daarna zullen langzamerhand meerdere activiteiten georganiseerd worden. Zoals o.a. handwerken, klaverjassen, bingo, tekenles en er wordt nagedacht over computerles. 

Wij wijzen er op dat alle wassenaarse ouderen welkom zijn. Voor het organiseren van de aktiviteiten zoeken wij nog vrijwilligers. Als u ons wilt helpen of u wilt deelnemen aan een van de activiteiten dan graag even contact opnemen. 

Jan van Noort - Beheerder Oosthof

Tel.: 0622939509 - Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.