woensdag 27 oktober 2021

S Sport

De sport wordt vergeten!

Beste Blauw-Zwarters, te gek voor woorden dat de sport, dus ook voetballen, niet wordt meegenomen in de versoepelingen. Juist de sport is zo belangrijk in deze rare tijden. Natuurlijk is het top dat de terrassen open gaan en de avondklok vervalt, maar een lekker balletje trappen hoort daar ook bij. Maar helaas nog even niet, nadat ik toch wel stiekem hoopte dat dit nu als eerste aan de beurt zou zijn. Wij hoorden nu 11 mei, maar wij hopen eerder.

Op de achtergrond zijn we wel bezig om zaken zo te organiseren dat als het mag, het ook allemaal kan en dat we dit seizoen nog een mooie eindsprint krijgen. Ook hebben we als bestuur besloten als compensatie voor de senioren die helemaal niet hebben kunnen voetballen een leuke bonus uit te reiken. Ieder kan dit verder vernemen van zijn aanvoerder en natuurlijk is dit voor die die ook hun contributie hebben betaald!!!

Voor wat betreft ons 100-jarig bestaan, daar zullen zaken van worden uitgesteld. Wat in ieder geval nog blijft staan is de receptie op 29 juni. Noteer alvast die datum! Verder moeten we kijken wat wel en niet kan. Het is jammer, maar laten we maar zeggen wat in het vat zit verzuurd niet.

Een ander evenement in het klein zal zijn de opening van de 2 nieuwe kleedkamers voor de dames en de nieuwe werkplaats en kalk-unit en de machine-opslag. Totaal een mooi project wat nu bijna geheel is afgerond. De opening zal plaats vinden op 16 mei.

Ook een geweldig nieuw project zal opgestart worden: een nieuwe terras met een prachtige overkapping die geheel afgesloten kan worden. En dat wordt ingericht met nieuw meubilair en U gelooft het of niet, alles gesponsord. Meer hierover binnenkort. We hopen het geheel klaar te hebben voor de 26e juni.

U zult begrijpen dat het hele bestuur naar alle mogelijkheden kijkt wat er mogelijk is. Zodra er iets meer zal mogen, dan gaan we er ook voor om Blauw-Zwart weer echt ouderwets te laten leven. Velden vol voetballers met de juiste gezellige momenten, dus hopelijk dat dit snel kan!

Even tot zover met een hartelijke voetbalgroet van uw voorzitter,,

A.C.P. (André) van Herk