zondag 28 november 2021

A Algemeen

RijnlandRoute: Terugkijken webinar definitieve inrichting parkstrook

Boskalis en de provincie Zuid-Holland organiseerden woensdag 9 december jl. een webinar voor de inrichting van de parkstrook, ten noorden van de N206 ir. G. Tjalmaweg. Tijdens de avond is de definitieve inrichting van de parkstrook gepresenteerd door Stijn Koole, landschapsarchitect bij BoschSlabbers en werkzaam voor Boskalis. Ook zijn er vragen gesteld en beantwoord. U vindt een filmpje van het webinar, de gestelde vragen en antwoorden en de presentatiesheets bij dit bericht.

Webinar terugkijken
Was u niet in de gelegenheid om het webinar van 9 december te volgen of wilt u nog eens terugkijken? Dat kan hier.

Presentatiesheets
De sheets van de presentatie van Stijn vindt u ook bij dit bericht. 

Vragen en antwoorden
De vragen die tijdens het webinar gesteld zijn, werden door Stijn zoveel als mogelijk tijdens de avond beantwoord. Dit zijn (grotendeels) vragen die betrekking hebben op de inrichting van de parkstrook. U vindt de vragen en antwoorden hier. Een aantal vragen had geen betrekking op de inrichting van de parkstrook; de vragenstellers krijgen individueel antwoord op deze vragen.

Heeft u na het zien van het webinar nog vragen of opmerkingen over de inrichting van de parkstrook? Laat dit dan voor 4 januari a.s. aan ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook vragen die geen betrekking hebben op de inrichting van de parkstrook kunt u uiteraard aan ons stellen. Wij beantwoorden uw vraag dan zo spoedig mogelijk, rekening houdend met de kerstvakantie.

Meer informatie
De volgende informatie kunt u bekijken of downloaden:
• Film webinar inrichting parkstrook
• Presentatiesheets webinar inrichting parkstrook
• Veelgestelde vragen en antwoorden webinar