zondag 28 november 2021

S Sport

Rabobank ClubSupport en WZK Zwemmen

Ook dit jaar heeft WZK Zwemmen weer met de Rabobank ClubSupport meegedaan. Een mooie actie van de Rabobank waarbij ze (een deel van) de winst verdelen onder de deelnemende clubs/verenigingen. Zo investeert de Rabobank met Rabo ClubSupport in clubs en verenigingen met kennis, netwerk en financiële middelen. Om ze sterker en toekomstbestendiger te maken. Dat is goed voor onze club en geweldig voor Wassenaar.

Via de Rabobank website en app kon je tussen 5 en 25 oktober stemmen op jouw favoriete club. Met behulp van jullie stemmen heeft WZK Zwemmen deze keer maar liefst €1538,93 euro opgehaald. Een prachtig bedrag dat de club goed kan gebruiken in deze moeilijke tijd. Met dit geld kunnen we weer een hoop leuke activiteiten organiseren voor onze leden als de situatie dit weer toelaat.

Als afsluitende actie heeft de Rabobank Regio Den Haag de Gouden verdubbelaar bedacht, hiermee kunnen we het opgehaalde bedrag verdubbelen. Nu willen we heel graag kans maken op de verdubbelaar en hebben we speciaal hiervoor een ludieke boodschap gemaakt voor alle stemmers en natuurlijk voor de Rabobank.

Helpen jullie mee? Ga snel naar onze social media kanalen (@wzkactiviteiten), geef een duimpje omhoog, deel het met je vrienden en zorg dat we in de spotlight komen te staan; op die manier kunnen we kans maken op die Gouden verdubbelaar. “Rabobank, luid aan onze verdubBEL om ons nog meer te supporten in deze rare tijd!” 

Wij willen graag de Rabobank Regio Den Haag bedanken voor het organiseren van de actie. Daarnaast willen wij alle stemmers bedanken, zonder jullie steun was dit niet mogelijk geweest!

Wil je meer weten over WZK Zwemmen?
Kijk op www.wzk-zwemmen.nl en kom een keer vrijblijvend langs en ontdek wat we bij WZK Zwemmen allemaal te bieden hebben.

WZK RaboClubsupport