Skip to content
Fotocredit: Marjanne van der Velde

Wassenaarse Volleybal Vereniging start met de competitie

2 oktober 20203 minute read

Het is zover.. Na een troosteloze en erg warme sportzomer waarin uitsluitend zonder publiek sporadisch nog werd gesport is het er dan toch van gekomen en staan voor de WVV teams ‘Heren 1’ en de ‘Mix 1’ op vrijdagavond 2 oktober a.s. in sporthal De Schulpwei de eerste wedstrijden van het seizoen 2020-2021 gepland.

Graag had ik jullie allemaal uitgenodigd om deze vooraf al spannend geachte wedstrijden te komen bekijken. Helaas gooit ‘Corona’ nog steeds roet in het eten. Na toch weer nieuwe beperkingen mogen er zonder speciale toestemming slecht 50 personen het sportevenement bezoeken. En dat wordt met de wedstrijdbegeleiders, de WVV teams en hun tegenstanders mogelijk al snel bereikt.
WVV neemt dit seizoen met drie teams deel aan de recreatiecompetitie, namelijk met twee Mix teams en een Heren team. Het Heren 1 team zal na een aantal seizoenen weer hun krachten moeten meten met teams in Poule A van de Regio Haaglanden. Het Mix 1 en Mix 2 team doen dat respectievelijk in de poule A en poule B van de Regio Rijnland.

Zoals eerder aangegeven bijten het Heren 1 team en het Mix 1 team de spits af in de nieuwe competitie. Vooral voor de Heren die dit seizoen dus voor het eerst weer in de A poule zijn ingedeeld zal het de nodige spanning geven. Hun tegenstanders zijn al een aantal seizoenen in deze poule actief en weten zo ongeveer wel wat zij van hun veelal bekende tegenstander kunnen verwachten. Voor de WVV-ers zal dit een grote verrassing worden. Aanvoerder Frank heeft er overigens alle vertrouwen in dat het team bestaande uit een groot aantal routiniers hoge ogen gooien zal gooien. We zijn benieuwd. Ook de aanvoerder Peggy Verweij van de Mix 1 ziet de competitie met vertrouwen tegemoet. In het vorige, zo vroeg afgebroken seizoen, hebben zij laten zien mee te kunnen doen om de hoogste plek op de ranglijst De heren spelen tegen Timios H1 en de Mix 1 tegen VCS mix 1 uit Sassenheim.

Naast de senioren laat ook de jeugd zich van hun goede kant zien en trainen er lustig op los om net zo goed zo niet beter te worden dan de seniorleden.
Mocht u na het lezen van het bovenstaande ook zin krijgen in het volleyballen dan bent u van harte welkom bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Reeds velen gingen u voor.

De senioren (18+) groep (dames en heren) traint op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur, en dat gebeurt in een sportieve en sociale sfeer. Eenmaal meegedaan wilt u niet anders meer en het fijne is dat nieuwe leden de eerste 4 achtereenvolgende woensdagen geheel vrijblijvend mee mogen trainen! Dus kom uit die luie stoel en kom woensdagavond naar de sporthal en doe gelijk mee. We beginnen om 20:15 uur. Bel voor nadere info met onze secretaris Jeanne Taal, tel. 06 – 24848258 of raadpleeg de site www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens bij WVV.

 

Tags

CompetitiestartVolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top