zaterdag 16 oktober 2021

A Algemeen

Een rolstoelbus voor Rosalin

Onze lieve Rosalin is 7 jr. en heeft een hersenafwijking waarvan zij de enige op de wereld is met deze afwijking. Haar ontwikkeling is van een kind van 6 maanden. Ze krijgt een rolstoel wat een praktische uitdaging brengt. Om haar te kunnen vervoeren hebben we een rolstoelbus nodig die wij zelf niet kunnen financieren.

Rosalin (7 jr) uit Wassenaar is ernstig meervoudig gehandicapt en de zorg voor haar is erg intensief. Zij heeft een chromosomenafwijking waarvan zij nu de enige op de wereld is die bekend is met deze afwijking. Wat ontwikkeling betreft is ze te vergelijken met een baby van 6 maanden, maar dan in een groter lichaam. Vele artsen zijn betrokken voor haar medische zorg en ook gaat zij naar een medisch kinderdagverblijf waar zij speciale begeleiding en therapie krijgt. Op deze manier proberen we haar kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te krijgen. Wij houden ontzettend veel van Rosalin, maar ook drukt de intensieve zorg voor Rosalin zwaar op ons gezin. Ook dagjes weg, naar verjaardagen of een simpel bezoekje kunnen wij als geheel gezin haast niet doen, dit is gewoonweg te intensief voor Rosalin of praktisch niet haalbaar door beperkte vervoersmiddelen.

Onlangs is er een rolstoel speciaal voor haar op maat gemaakt. Naast de emotionele impact die een rolstoel op ons heeft, brengt dit ook een praktisch uitdaging met zich mee. Om haar te kunnen vervoeren hebben we een rolstoelbus nodig. De investering voor een rolstoelbus is groot en kunnen wij niet zelf opbrengen. Naast alle andere extra financiële lasten is er geen budget meer over voor een rolstoelbus.

We zijn erg verlegen in de vraag naar een financiële bijdrage, omdat dit het laatste is wat we willen doen. Toch hebben we het punt bereikt dat we hierin afhankelijk zijn van anderen.

Zou je iets voor ons willen betekenen? Dan waarderen we een financiële bijdrage aan de rolstoelbus enorm. Doneer hier

Onze dank en waardering is groot!

Willem en Alinda