zondag 28 november 2021

S Sport

Blauw-Zwart JO10-1: strijdlust van beide kanten

Eerst even kort en krachtig over de wedstrijd van zaterdag 12 september. In de vroege ochtend gingen we richting Benthuizen, naarBSC’68. We gingen naar huis met een 0-20 overwinning. Altijd fijn om te winnen, maar zulke verschillen horen er niet te zijn!

Op zaterdag 19 september stond de wedstrijd thuis tegen Katwijk JO10-1 op het programma. Met de herinnering van vorig jaar nog in ons geheugen wisten we dat het een lastige pot kon gaan worden. Op dinsdag en donderdag daar dan ook goed op getraind. Zorgen dat de jongens opbouwend sterker werden.

Om 10 uur was de aftrap, onze jongens hadden strijdlust en werkten hard voor iedere bal. De ruststand was 3-0. Meer vrijlopen, niet slordig zijn in de passing en meer rust houden waren de adviezen van trainer Jasperse.

De 4-0 kwam al snel maar Katwijk bleef strijdlustig en het spel was nog niet gespeeld. 4-1, 5-2 en 6-3 volgden. Het eind was wat rommelig van de kant van Blauw-Zwart. Maar toen de 7-3 erin getikt was en het eindsignaal kwam konden de spelers opgelucht ademhalen. Wat een heerlijke pot om naar de kijken.

Aankomende zaterdag spelen we weer op een mooi tijdstip, om 10 uur is thuis de aftrap tegen FC Lisse. Uiteraard hopen we op net zoveel supporters als deze week!