donderdag 02 december 2021

S Sport

Het is tijd om te bewegen! Leer hardlopen of wandel mee met WZK Tri-team

De zomer komt zo zachtjes aan haar einde. We komen weer wat meer in het (werk) ritme en bewegen mag daar misschien een grotere rol in spelen. Wil jij (leren) hardlopen maar kom je er niet toe? Of heb je zin om wat vaker te gaan wandelen, maar alleen komt het er niet van? Naast de reguliere hardlooptrainingen die WZK-Trainingen geeft, is het mogelijk om bij deze leuke hardloopclub mee te doen met het onderstaande aanbod:

Yakult Start to Run hardloopcursus:

Na een zes-weekse cursus Start to Run kun je zo’n 25 minuten achter elkaar hardlopen. Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke training in ons mooie Wassenaar. Samen werk je toe naar de afsluitende ‘Start to Finish’ trainingsloop op de zevende zaterdag. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Wie heeft er nog een excuus om op de bank te blijven zitten? Ga mee naar buiten!

De cursus begint op zaterdag 29 augustus 2020 om 9.30 uur, bij de WZK clubruimte in het Sterrenbad (Generaal Winkelmanlaan 2, 2243 AZ Wassenaar), waar de gecertificeerde hardlooptrainers van WZK-Tri-Team voor je klaarstaan. De clubruimte bevindt zich aan de rechterzijde van de hoofdingang, halverwege de parkeerplaats. Meer weten of meteen inschrijven? Kijk op Yakult Start to Run of kijk op www.tri-team.nl/start-to-run.

Nb: heb je zin om samen te lopen en al wat meer hardloopervaring? Loop dan een keer vrijblijvend mee op dinsdag en/of donderdagavond, in een bij jou passende hardloopgroep. Kijk op www.tri-team.nl voor meer informatie en kom in beweging bij WZK Tri-Team!

Wandelen met WZK Tri-Team:

Sinds kort is het mogelijk om in groepsverband te wandelen op de donderdagavond, vanaf de clubruimte van WZK bij het Sterrenbad om 19.00 uur. Er wordt rekening gehouden met de 1.5 meter en de gevarieerde routes zijn gericht op deelnemers die ongeveer 90 minuten kunnen wandelen. Tussendoor kun je meedoen aan versterkende oefeningen die goed zijn voor spieren en lenigheid.

Interesse in de wandelgroep? Loop gerust een keer vrijblijvend mee! Bel voor meer informatie met Tri-team met George Hagenbeek: 06-82831509 of stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Volg ons op facebook en instagram (wzktriteam).