zondag 28 november 2021

P Politiek

Wassenaarse VVD: Samenwerken aan een sterker dorpscentrum

Fractieleden van de Wassenaarse VVD waren afgelopen zaterdag op werkbezoek in het centrum van Wassenaar. Zij waren verheugd om te zien dat het gezellig druk was in het dorp. Het is en blijft belangrijk lokale ondernemers te steunen in deze nog steeds moeilijke tijden. Dus “KOOP LOKAAL”.

Het nieuwe Beeldskwaliteitsplan voor het Centrum is een goede start om het kloppend hart van het dorp gezond te houden, ook in de toekomst. De VVD steunt de noodzakelijke investeringen hiervoor. Het is essentieel dat het Wassenaarse centrum aantrekkelijk is voor alle inwoners en gasten.
Tijdens de lockdown hebben veel Wassenaarse ondernemers laten zien hoe creatief ze zijn.
De VVD heeft aangedrongen op voldoende ondersteuning voor de lokale ondernemers, zoals tijdelijk meer terrasruimte voor de horeca, uitstel van belastingen en nog veel meer. De gemeente Wassenaar is druk bezig om alles in goede banen te leiden. Zo staan er op het wegdek in het centrum, opvallend in het geel, herinneringen om de anderhalve meter in acht te nemen.

De VVD vindt dat de mensen zelf verantwoordelijk zijn om de juiste maatregelen na te leven, zoals afstand bewaren en veelvuldig handen wassen. Niet omdat het nu eenmaal een regel is maar als fatsoen naar uw medemens. Alleen samen kunnen we Corona overwinnen.

Het belang van het nemen van eigen verantwoordelijkheid door ons allen voorkomt ook dat de maatregelen weer aangescherpt moeten worden om het virus te bedwingen. Het virus is noch steeds onder ons. De Wassenaarse VVD-raadsleden houden de besluiten rondom de Corona maatregelen scherp in de gaten. Iedereen kan eraan bijdragen dat ons dorp leefbaar blijft en de winkels, restaurants en bedrijven bereikbaar blijven. Alleen samen komen we door deze moeilijke periode.

Meedenken en meebeslissen over de koers van de Wassenaarse VVD? Word lid! Kijk op wassenaar.vvd.nl.

Fotobijschrift: vlnr Monique van Deursen, Gerbrand Nijman, Willemijn
Weekhout en Bernard Menken.

VVD langstraat