dinsdag 16 augustus 2022

A Algemeen

Uitgaansdag Toverland YMCA Wassenaar

Het YMCA Wassenaar heeft zondag 28 juni een geweldige uitgaansdag beleefd in Toverland.Gezien de omstandigheden eindelijk een uitje wat door kon gaan. Dus extra genieten voor de kinderen. De bus vertrok om 8.30 uur vanaf het marktterrein.

Na een voorspoedige reis, kwamen ze om 10.45 uur aan in Sevenum. Alle kinderen kregen een entreebewijs waar ze door pootjes heen konden, waar de traditionele groepsfoto werd gemaakt.

Hierna liepen ze naar de verzamel/lunchplek. Een mooi plekje buiten in de zon. De kinderen mochten in groepjes het park verkennen en een groep van jonge kinderen konden met Julia, Melissa, Rosanne en Joline het park bezoeken.

Om 13.00 uur werd van de lunch genoten, bestaande uit broodjes knakworst en voor de vegetariër was er kaas, zalm, ei, roomkaas e.d.
Na de heerlijke avonturen in het park kon tenslotte nog genoten worden van het diner. Patat met naar keuze frikandel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets.

Na de telling werd om 18.30 uur begonnen met de terugreis naar Wassenaar en kwamen ze om 20.45 uur aan in Wassenaar. Heel moe maar voldaan gingen de kinderen naar huis om al hun belevenissen thuis te vertellen.

Al met al een geweldige dag waar 75 kinderen en 9 begeleiders nog wel even van kunnen nagenieten.