zaterdag 25 september 2021

E Events

Kijk live mee met de Klimaattafel

De Klimaattafel Wassenaar is een openbare bijeenkomst en voor iedereen toegankelijk. Zoals u weet, zijn wij vanwege de richtlijnen van het RIVM beperkt in het toelaten van het aantal bezoekers: maximaal 30. Daarom hebben we gewerkt aan een digitale oplossing voor de Klimaattafel van maandagavond 22 juni: een webinar. Een groot gemak voor iedereen die meer wil weten over de initiatiefnemers van duurzame oplossingen in Wassenaar. Door in te loggen via de link zijn de presentaties eenvoudig thuis live mee te kijken, via de computer, tablet of smartphone.

Meld u aan voor de digitale Klimaattafel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan ontvangt u de link, maandag 22 juni tijdig voordat het webinar begint.

De online mogelijkheid geldt uiteraard ook voor bezoekers die zich eerder hebben aangemeld voor de fysieke bijeenkomst. Als u toch liever thuis wilt blijven, dan graag even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In uw plaats kunnen we dan een ander welkom heten.

Klimaattafel motor achter duurzame initiatieven
De Klimaattafel is een platform om kennis te maken met iedereen die niet alleen wil verduurzamen, maar ook een idee heeft hoe we dat samen kunnen realiseren. De eerstvolgende bijeenkomst is op 22 juni in The House of Inspiration, Meijboomlaan 1A, Wassenaar. Luister naar presentaties over onder meer Samen Slim Rijden, Buurkracht en verduurzamen huurwoningen.

Let op: Aanmelden is noodzakelijk!
Meld u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op maandag 6 juli is er een bijeenkomst over de Regionale Energiestrategie. De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt. Houd de berichtgeving in de gaten.