dinsdag 26 januari 2021

S Sport

Ook senioren Wassenaarse Volleybal Vereniging volleyballen weer

De seniorleden van de Wassenaarse Volleybal Vereniging hadden er lang naar uitgekeken om weer met elkaar een balletje te kunnen slaan. Nadat eerst de jeugd voor de derde keer al weer lekker had getraind was het de beurt aan de senioren op het sportveld van het Adelbert College aan de Deijlerweg 163. 

En dat waren Gliselle, Irene, Peggy, Erik, Marcel, Martin, Mathieu, Robert en Timmo. (zie foto).

Na een warming up en met inachtneming van de coronaregels werden een uur lang wedstrijdjes van twee tegen twee gespeeld. Een volledige wedstrijd kan nog niet vanwege de vereiste anderhalve meter afstand. Binnen de coronaregels bleek het best te doen om lekker te kunnen ballen. Drie maanden niet volleyballen was conditioneel wel te merken, maar er was veel balplezier. Al met al een geslaagde avond!

De komende woensdagavonden wordt opnieuw gevolleybald van 19.45 tot 21.00 uur; dat gaat door tot half juni of langer indien daar voldoende interesse voor is.

Nieuwe leden, in de leeftijd vanaf 18 jaar, zijn van harte welkom. Zij mogen vrijblijvend, dus zonder kosten (tot half juni of mogelijk langer), meetrainen. Gelet op de bijzondere situatie moeten zij zich wel van te voren aanmelden. Dat kan bij secretaris Jeanne Taal,
tel. 06 24 84 82 58. Dus grijp je kans en kom lekker volleyballen.

Trek je sportkleding wel alvast thuis aan. Er is geen douchegelegenheid.

Volleyballen in Wassenaar doe je bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging.
Zoals het er nu naar uitziet start het nieuwe seizoen op woensdag 9 september 2020 weer met de training in sporthal De Schulpwei. Meld je dus ook definitief als lid aan en dan blijf je automatisch op de hoogte van de start van het volleybalseizoen en welke voorwaarden daar eventueel aan verbonden zijn in het mogelijk dan nog steeds geldende “coronatijdperk”.

Voor alle vragen over de vereniging kun je ook terecht op de website: www.wvv-wassenaar.nl. Kom lekker volleyballen. Tot spoedig ziens.