donderdag 02 december 2021

K Kunst & cultuur

Liefs uit Wassenaar

7 juni Hoe word je wijs en hoe bewandel je wegen van wijsheid? Daarover gaat het dit keer in ‘Liefs uit Wassenaar’. Dr. Antje van der Hoek is predikant van de Haagse remonstranten. Dit keer is zij te gast in ‘Liefs uit Wassenaar’. Zij verzorgt een speciale overdenking over wijsheid. Tom Mikkers gaat met Antje van der Hoek hierover in gesprek. Er is muziek van onder meer Arvo Pärt.

Wat is liefst uit Wassenaar? Gezien de maatregelen in Nederland om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn kerkdiensten en activiteiten in ons kerkgebouw tot en met 1 juli afgelast. In plaats daarvan kunt u de online elke zondag luisteren naar een inspirerend programma getiteld ‘Liefs uit Wassenaar’. ‘Liefs uit Wassenaar’ is geen kerkdienst maar een programma waarin we elementen uit een dienst gebruiken. Dit kan de muziek zijn, de overdenking, een mooi gedicht of een Bijbeltekst.

Liefs uit Wassenaar” is live te beluisteren 10.30 uur op vrijzinniginwassenaar.nl. Teksten en programma zijn hier ook te lezen. Achteraf terugluisteren kan ook.