donderdag 02 december 2021

A Algemeen

Liefs uit Wassenaar

Ellen Klaver-Asscheman is te gast op 24 mei. Ellen Klaver zette in deze Corona tijd een bijzonder project op in Wassenaar. Ze maakte – samen met anderen - mondkapjes voor verpleeghuizen. Daarnaast is Ellen journalist voor de Wassenaarse Krant. Wat zijn de drijfveren van Ellen? Wat zijn haar idealen. Daarover praat ze met predikant Tom Mikkers. Verder is er muziek en er is een overdenking door Tom Mikkers.

Wat is liefst uit Wassenaar? Gezien de maatregelen in Nederland om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn kerkdiensten en activiteiten in ons kerkgebouw tot en met 1 juni afgelast. In plaats daarvan kunt u de komende weken online elke zondag luisteren naar een inspirerend programma getiteld ‘Liefs uit Wassenaar’. ‘Liefs uit Wassenaar’ is geen kerkdienst maar een programma waarin we elementen uit een dienst gebruiken.

Dit kan de muziek zijn, de overdenking, een mooi gedicht of een Bijbeltekst. Liefs uit Wassenaar” is live te beluisteren 10.30 uur op vrijzinniginwassenaar.nl. Teksten en programma zijn hier ook te lezen. Achteraf terugluisteren kan ook.