Skip to content

Blauw-Zwart op zoek naar nieuwe Lieke Martens

20 mei 202053 second read

De dames- en meisjesafdeling bij Blauw-Zwart zit in de lift. Op het ogenblik heeft de club 1 vrouwenteam en 4 meisjesteams in de leeftijd van 10-17 jaar, maar er is altijd plaats voor meer.

Denk jij dat je net zo goed kan worden als Lieke Martens, Sherida Spitse of Sari van Veenendaal? Dan is Blauw-Zwart dé club om je talenten te ontwikkelen.

Onder leiding van enthousiaste, gediplomeerde trainers kan je 2x per week aan de slag op de trainingen, en hopelijk volgend seizoen ook weer wedstrijden en toernooien spelen. En zeg nou zelf, wat is er nu leuker dan lekker sporten en ontzetten veel lol met elkaar maken? Niets toch?

Blauw-Zwart heeft een prachtige accommodatie met 2 kunstgrasvelden en 4 natuurgrasvelden. Er worden nu 2 kleedkamers bij gebouwd, zodat de meidenafdeling strak 4 eigen kleedkamers heeft.

Wil je een paar keer meetrainen om te zien of voetbal jouw ding is? Dat kan. Stuur dan een mailtje naar blauwzwart@tip.nl en je wordt snel uitgenodigd. Je mag natuurlijk ook even langs komen om te kijken. De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond van 6 tot 8 uur.

Tags

Blauw-ZwartMeidenvoetbalVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top