vrijdag 16 april 2021

A Algemeen

YMCA Wassenaar blijft actief - update 3

Het begint al haast normaal te worden. Niet alleen de toekomstige 1,5 meter samenleving, maar ook dat het YMCA Wassenaar de knutselwerkjes thuis komen brengen. Toch hopen ze op termijn weer te kunnen beginnen met de clubavonden in hun mooie clubhuis ‘Shalom’ aan de Duinrellweg. Dat is toch veel leuker en gezelliger. Maar nu is het even niet anders en roeien ze met de riemen die ze hebben.

Aan de kwaliteiten van de tekeningen kan je zien dat de kinderen heel serieus bezig waren met de vorige opdracht. Het maken van je eigen T-shirt. Werkelijk schitterende tekeningen zaten er bij. De kinderen konden hun tekening op de bus doen, waarna de productie van de T-shirts in gang werd gezet op een mooi Natural kleuren T-shirt. De kinderen mogen heel trots zijn op het resultaat !!

Afgelopen zondag zijn de T-shirts rondgebracht, met de 5e opdracht. De kinderen kregen een pak boetseerklei, diverse kleuren verf in kleine potjes en een penseel. De komende dagen mogen ze iets heel moois boetseren en na het drogen gaan verven. De clubleiding is weer heel benieuwd naar het resultaat. Iedereen die een foto toezend krijgt naast de 6e opdracht iets lekkers.

Wilt u de resultaten van alle T-shirts zien, dan kunt u een bezoek brengen aan de website www.ymcawassenaar.nl

Bijschrift foto (midden): Jolie doet haar tekening op de brievenbus