donderdag 02 december 2021

S Sport

We hebben het gehaald!

Deze enthousiaste startende hardlopers hebben het doel gehaald om 25 minuten onafgebroken te kunnen hardlopen. Nog maar 6 weken geleden zijn ze begonnen met hardlopen onder deskundige begeleiding van hardlooptrainer Pim Aerts van Loopgroep de Wassenaarse Slag.

“Ik had nooit gedacht dat ik het zou kunnen maar het is me gelukt!” vertelt Bas. Bas heeft eerst de proeftraining gedaan om meer te horen over de cursus. “Ik ben blij dat ik met de cursus ben begonnen en wil nu zeker doorgaan met hardlopen. De sfeer was heel goed en zo hebben we elkaar gesteund tot en met de laatste training”. Ilona vult aan. “De weken zijn voorbij gevlogen. Elke les was weer even gezellig en een nieuwe uitdaging! Ik voel me veel fitter en kan de cursus echt iedereen aanraden”.

Als jij dit ook wilt ervaren, doe dan de volgende keer ook mee. We beginnen weer op dinsdag 12 mei 2020 om 19.15 uur. Kijk op www.yakultstarttorun.nl voor meer informatie en meld je aan bij Loopgroep de Wassenaarse Slag. Op 7 mei 2020 kan je ook eerst een gratis proeftraining doen.

Ben je een gevorderde loper? Kijk dan voor meer informatie op de website van Loopgroep de Wassenaarse Slag (www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl) of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een afspraak te maken om een keer mee te doen. De eerste maand loop je gratis op proef mee.