vrijdag 23 april 2021

S Sport

Jeugdspelers van WVV laten zich niet uit het veld slaan

De jeugdleden van de Wassenaarse Volleybal Vereniging trainen zich onder de bezielende leiding van trainster Peggy Verweij naar een hoger volleybalniveau. Dat hogere niveau moet er toe lijden dat er op termijn een wedstrijdteam staat dat zich kan meten met volleybalteams uit de omgeving van Wassenaar in de heuse Nevobo jeugdvolleybalcompetitie.

De vrolijk volleyballende WVV jeugdleden nemen het door trainster Peggy gestelde doel zeer serieus en doen fanatiek hun best waarbij uiteraard het plezier in het sporten niet uit het oog wordt verloren. Het spelpeil van de nog onervaren speelsters gaat zichtbaar omhoog daar niet van het zou echter een aanzienlijke stimulans zijn als zij wat meer onderlinge volleybalpartijtjes kunnen spelen. Voor het mooie zou daarvoor het aantal jeugdleden wat moeten toenemen.

Dus ben je tussen de 11 en 15 jaar oud, geoefend of ongeoefend, beetje sportminnend aangelegd en wil je gezellig en sportief bezig zijn in plaats van luieren op de bank. Bezoek dan eens een training. Jeugdleden van WVV trainen in de sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade 1 te Wassenaar en wel tijdens het volleybalseizoen op de woensdagavond van 18:30 tot 20:00 uur.

Wegens onze huidige ledenwerf actie, mag je de eerste 4 (vier) achtereenvolgende trainingen vrijblijvend meetrainen. Zo kan je goedkoop eens zien of volleybal ook iets voor jou is. Kom jij ook!!  Indien je je sportkleding en schoenen aandoet mag je ook al direct meedoen.

Dus…..ook volleyballen. Bel voor informatie met onze secretaris Jeanne Taal, telefoon 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.