dinsdag 30 november 2021

K Kunst & cultuur

Iedereen op z’n “Paasbest” met Max van den Burg

Max heeft weinig nodig om een zeer herkenbare wereld op te roepen, waarin iedereen zich altijd mooier voordoet dan ie in werkelijkheid is. Altijd op z’n Paasbest dus zeg maar.

In zijn jubileumshow laat podiumbeest Max u alle hoeken van het cabaretpodium zien. In sneltreinvaart strijden de (goed) foute types, kleurrijke verhalen en gekke muziekjes om voorrang. Van Brabantse familiefeesten, tot Nederlandse rappers, van dronken kakmeisjes tot een bezoek aan de biologische markt. Max is een bekend gezicht in diverse reclames. Zo was hij onlangs te zien in de Renault Dealer Dagen campagne. Dynamisch, fantasievol en muzikaal, maar bovenal hilarisch.

De Theaterkrant: "Feest der herkenning in een verrassende comedystijl".

De Stentor: "Max schoffelt er heerlijk op los in een politiek correcte wereld".

De Volkskrant: "Een belofte is opgestaan"

Vrijdag 24 januari | 20.15 uur | € 17,50

Nationaal Theaterweekend actie: kaarten* nu € 10,-
*Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar tegen deze prijs. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld in het onderwerp “Paasbest actie Theaterweekend”.

Kaarten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.warenar.nl | kassa ma & wo 10.00 – 14.00 uur