maandag 06 december 2021

S Sport

Blauw-Zwart goed gekleed de winter in met KONE en de Club van Honderd

Sinds deze week zijn alle jeugdtrainers en -coaches van Blauw-Zwart voorzien van spiksplinternieuwe jassen. Dankzij de fianciële bijdragen van KONE, leverancier van liften, roltrappen en automatische deuren én onze onvolprezen Club van Honderd, lopen alle trainers en coaches er de komende jaren weer picobello bij.

Harold Bussing, algemeen directeur van KONE en Hans Lagerberg, als voorzitter en Herman de Bruin als penningmeester namens het bestuur van de Cub van Honderd, hebben afgelopen zaterdag de jassen overhandigd aan jeugdvoorzitter Niels Goederie en Rob Barnhoorn van de kledingcommissie.

Harold is blij dat KONE op deze manier een bijdrage kan leveren aan de jeugdafdeling van Blauw-Zwart en hoopt dat de jeugd, net als de liften en roltrappen van KONE, Blauw-Zwart tot grote hoogte kan brengen. Hans memoreerde dat dit een mooie stap voor de jeugdafdeling is en is blij dat de Club van Honderd hieraan bij kan dragen. Om dit mooie werk te kunnen blijven doen zijn nieuwe leden natuurlijk altijd welkom! U kunt zich aanmelden via deze link.

Niels en Rob dankten KONE en de Club van Honderd voor deze mooie bijdrage. Voor de jeugd is dit weer een volgende stap naar een goed gefaciliteerde en georganiseerde jeugdopleiding, met uiteindelijk als doel om een constante stroom van talenten te kunnen laten debuteren in de seniorenselectie.

Alle jeugdtrainers en -coaches krijgen de jassen tegen een kleinde borg in bruikleen van Blauw-Zwart.