zaterdag 31 oktober 2020

S Sport

Jeugdleden Wassenaarse Volleybal Vereniging hebben plezier voor 10.

Zomaar op een woensdagavond in sporthal de Schulpwei aan de Dr.Mansveltkade 1 zien we onder leiding van de bevlogen trainster Peggy Verweij in dit geval een aantal meisjes in de leeftijd 10 – 15 jaar uitgelaten hun volleybal training uitvoeren.

Uitgelaten ja… want, naast het sportief beoefenen van het volleybalspel en je body trainen is ook ruimte genoeg voor plezier en vreugde. De stoere meiden (op de foto: Eva, Evi, Keira, Kim, Kinga, Livia, Melia en Zoe) willen graag hun krachten meten in de officiële competitie van de Nevobo. Het zou daarom super zijn indien er nog wat jeugdleden (jongens en/of meisjes) in de leeftijd 10-15 jaar bij zouden komen. In dat geval kan namelijk met een gerust hart de aanmelding aan de competitie worden gedaan. De ervaring leert namelijk dat er toch wel wat meer personen per team nodig zijn omdat de mogelijkheid om een wedstrijd te moeten verzuimen altijd aanwezig is. En je ook wel eens een ‘mindere’ dag (bad day!!) hebt en dan is het aanwezig zijn van een wisselspeler een goede uitkomst.

Dus ben je tussen de 10 en 15 jaar oud….. kom dan eens kijken bij een training. De WVV jeugd traint op de woensdagavond van 18:30 tot 20:00 uur in sporthal De Schulpwei. Als je je sport out-fit aantrekt kan je ook direct meetrainen. De eerste 4 achtereenvolgende trainingen mag je geheel vrijblijvend meedoen.
Wil je informatie over WVV? Bel dan even met onze secretaris Jeanne Taal, telefoon 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.