dinsdag 11 augustus 2020

A Algemeen

Oostdorp FrightNight 2019

Op vrijdag 1 november staat hét griezelevenement van Wassenaar op het programma: Oostdorp FrightNight..
We gaan ons best doen om van de 10e editie van OFN een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Het buurtcentrum aan de dr. Mansveltkade is die avond omgedoopt tot Circus Creep, en de naam zegt het al: je komt hier allerlei bekende en minder bekende creeps tegen.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is de ingang verplaatst naar de plek waar je voorheen het Buurtcentrum uit ging. De route door het gebouw loopt nu dus in tegengestelde richting. Publiek met de jongste deelnemertjes wordt vanaf 19 uur eerst richting de ruimtes van de Scouting gestuurd (naast het buurtcentrum) en daarna gaan ze het buurtcentrum in.

Vóór de ingang zal DJ DANNYWISE een spetterende muzikaal optreden verzorgen en binnen in het gebouw zullen de nodige ‘Creeps’ het publiek een ‘warm’ welkom heten.
Bij het verlaten van het buurtcentrum geven de dames van DanSwing een spooky show weg. Daar worden ook de routes uitgedeeld voor de Trick or Treat tocht door de wijk. Vanaf 19:45 gaan de oudere kinderen naar binnen.
Toegang in het buurtcentrum en deelname aan de Trick or Treat tocht is uitsluitend voor kinderen die een speciaal polsbandje om hebben.

De polsbandjes zijn te koop bij: Feest ByMieZ (Oostdorperweg 18 in Wassenaar) en kosten slechts
1 euro per stuk. Denk nu niet “mijn kind heeft geen polsbandje nodig, maar loopt wel mee”, want daarmee benadeel je de welwillende mensen die er geen probleem mee hebben om die 1 euro te betalen. Hiermee bekostigen wij een groot deel van het snoep en zorgen we ervoor dat we elk jaar iets nieuws kunnen brengen.
TIP: bij Feest ByMieZ zijn allerlei Halloween accessoires, maskers, kleding etc. te koop voor weggeefprijzen. Héb je nieuwe dingen nodig, kijk dan vooral eens rond in deze leuke winkel.
Je steunt daarmee tevens een hardwerkende Wassenaarse ondernemer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief