Teams Wassenaarse Volleybal Vereniging komen te kort

11 oktober 20192 minute read

WVV Heren – Gemini Kangeroes Heren. Uitslag 0-4.

Afgelopen vrijdag speelden twee teams van de Wassenaarse Volleybal Vereniging een wedstrijd in sporthal De Schulpwei.

Het WVV herenteam speelde in de toppoule zijn eerste competitiewedstrijd tegen Gemini Kangeroes uit Voorschoten. Het Herenteam speelde vorig seizoen uitstekend. Maar nu was het een koude start. Gemini liep makkelijk weg naar 2-12. Aanvallen van Kilian stranden al gauw op een dubbel blok van Gemini. Dat was technisch gezien het betere team en dat bleek reeds in deze eerste set: 12-25. In de tweede set ging het iets beter voor WVV. Maar bij 11-13 snelde Gemini weer weg naar 18-25.
In set drie kwamen de WVV heren los en zelfs tot 23-23 waren er kansen voor de winst. Maar ja dan moet je ook weer geluk hebben. En dat had Gemini: 23-25.
In set vier was voor WVV de nog aanwezige koek op. Heel simpel rekende Gemini af met
9-25. Derhalve een 0-4 nederlaag, hoewel Gemini een sterke tegenstander bleek.
Maar toch zijn we dit niet gewend van het WVV herenteam. Het kwam onsamenhangend over en er werd onnauwkeurig gespeeld. Kortom het is nog geen team. Beterschap heren.

WVV Mix 1 – Utopia 1. Uitslag 1-3.

In de tweede wedstrijd speelde WVV Mix 1 tegen Utopia Mix 1 uit Zoeterwoude.
Mix 1 begon goed, maar kon echter een voorsprong niet vasthouden. Dat kon Utopia wel en veroverde daarmee de eerste set met 19-25. Ook de tweede set was voor Utopia met 22-25.
In set drie namen de mixers van WVV 1 door een goede samenwerking en gedegen volleybal weer een voorsprong en stonden die niet meer af: 25-22.
Nu behoorde een gelijkspel tot de mogelijkheden. En dat leek aanvankelijk ook te lukken.
De slotfase van deze vierde set ging in met een 24-24 stand. Nu doordrukken WVV Mixers. Maar helaas ging de bal niet zoals die moet gaan en verdween met het laatste punt in het net: 24-26. Derhalve een 1-3 nederlaag voor WVV Mix 1.

Programma: donderdag 10 oktober 2019 Delta Heren 1 tegen WVV Heren 1.

Wilt u/jij ook volleyballen. Kom dan naar de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Daar kun je in een prettige en sportieve sfeer genieten van deze mooie sport. Nadere info is te verkrijgen bij secretaris Jeanne Taal, tel. 24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens.