donderdag 26 november 2020

S Sport

W.Z.K. Zwemmen gaat voor 1500 euro met de Grote Clubactie

Leden van W.Z.K. Zwemmen starten op zaterdag 15 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om geld op te halen voor hun club.

W.Z.K. Zwemmen gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost 3 euro,
waarvan maar liefst 80 procent direct naar de club gaat. Alex Vermeulen, clubcoördinator van W.Z.K. Zwemmen: “Dit jaar hopen we met de opbrengst onder andere geld op te halen om diverse activiteiten te organiseren voor W.Z.K., waaronder het jaarlijkse kamp en vervanging van materialen”.

W.Z.K. Zwemmen doet al jaren mee aan de Grote Clubactie. Vorig jaar werd er 1300 euro opgehaald. Met dit geldbedrag werd destijds diverse activiteiten voor
het 90-jarig bestaan van W.Z.K. gesponsord.

Wilt u W.Z.K. helpen? Via http://toolbox.clubactie.nl/actie/WZKzwemmen kunt u digitaal een lot kopen en zo W.Z.K. steunen. Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van 100.000 euro. De trekking van de Grote Clubactie is op 12 december 2018. De uitslag staat op clubactie.nl.