zaterdag 31 oktober 2020

S Sport

De Wassenaarse Volleybal Vereniging is weer begonnen.

Ja we zijn weer begonnen! De zomervakantie is voorbij en gelukkig maar zeggen de enthousiaste WVV volleyballers/sters. EN mogelijk iedereen die op het punt staat lid te worden van de Wassenaarse Volleybal Vereniging.

De training is inmiddels gestart en we werken toe naar de eerste competitiewedstrijden.
Op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur wordt voor zowel dames- als herensenioren (vanaf ca. 18 jaar) getraind onder leiding van een deskundige trainer(s) in sporthal de Schulpwei aan de Dr Mansveltkade 1.

Ook de jeugdleden (leeftijd 10-15 jaar) zijn in sporthal De Schulpwei gestart met de training en eveneens op de woensdagavond van 18:30 tot 20:00 uur. Ben je nog geen lid, dan kan je gewoon tegen 18:30 uur de sporthal inlopen en melden dat je mee wilt doen. Geen enkel probleem. Neem wel je sportkleding/schoenen mee.

De senioren beginnen binnenkort met de competitie. WVV heeft momenteel twee recreatie mixteams en één recreatie herenteam in de competitie. Afgelopen seizoen werd zowel het Mix 1 team als het Mix 2 team KAMPIOEN waardoor zij promoveerden naar respectievelijk de A- en de B poule. De heren spelen in de Toppoule van Regio West.

Naast de zeer enthousiaste wedstrijdspelers/sters zijn er ook rustige maar gedreven trainingsleden aanwezig. Dus wil je hartstochtelijk volleyballen of zomaar een balletje slaan, dan is WVV daar zeer geschikt voor. Kom en sluit je aan bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging waar het sportief en gezellig vertoeven is en je je direct thuis zal voelen. Bewegen is voor het lichaam ontzettend gezond.

Nieuwe leden mogen de eerste vier achtereenvolgende trainingen geheel vrijblijvend meetrainen en bovendien rekent WVV geen inschrijfgeld. Zo kan je op een eenvoudige en goedkope manier zien of volleybal wat voor jou is. Bel voor nadere info met onze secretaris Jeanne Taal, tel. 06 – 24848258 of raadpleeg de site www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens bij WVV.