zaterdag 23 januari 2021

A Algemeen

Wassenaarse Vrijwilligersdagen: Schrijf je in voor een gratis FUN workshop!

Heb je een Wassenaarse vrijwilligers- of mantelzorgpas? Dan kom je in aanmerking voor een van de gratis FUN workshops die op 11 en 12 oktober opnieuw georganiseerd worden voor vrijwilligers en mantelzorgers. Het aanbod is divers en er is voor elk wat wils. Van leren schilderen en boetseren tot een golfclinic, een cursus mindfulness, een museumbezoek met rondleiding of bijv. broodbakken. Een volledig overzicht staat op onze website www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Maar wees er straks snel bij want “op-is-op”!

De inschrijving start op 16 september en eindigt op 29 september a.s. Houd het nummer van je mantelzorg- of vrijwilligerspas bij de hand. Telefonisch kun je je aanmelden op maandag 16 september tussen 13-16 uur of op woensdag 25 september tussen 10-14 uur via nummer 06-16678817. Of je komt langs op dinsdagmiddag van 13.30-15.30 uur tijdens het VCW inloop spreekuur in de Bibliotheek. Vergeet niet je pas mee te nemen.

Wij danken alle Wassenaarse ondernemers, verenigingen, kunstenaars enz. die een bijdrage leveren aan deze FUN workshops. Zij willen met hun belangeloze bijdrage hun waardering voor vrijwilligerswerk en mantelzorg - onmisbaar voor de kwaliteit van onze samenleving – laten blijken.