dinsdag 29 september 2020

P Politiek

Nazomergedachten van Ronald Everard (CDA-fractievoorzitter)

De afgelopen zomer doorgebracht in misschien wel het mooiste dorp van Nederland: Wassenaar. Het is een voorrecht om hier te wonen, te genieten en ook nog eens actief te zijn in de politiek. En als je dan een paar weken vrij hebt van je werk en ook de gemeenteraad: dan is het genieten geblazen. Ik hoef niet elke vakantie naar verweggistan. Lekker genieten van Wassenaar, hard werken met de handjes in de volkstuin op de Driesprong en heel veel samen fietsen op onze toffe e-bikes!

Somberen niets voor het CDA
In de Paauw en in de krant zijn sommige partijen vaak somber. Je krijgt het gevoel dat er veel mis is met en in Wassenaar. De stukken in de krant doen me soms denken aan de mopperende oude mannetjes uit de Muppets. Fietsend door onze landgoederen geniet je volop en vergeet je de mopperaars. Het is er nog mooier geworden! Genietend op de vele terrassen in ons centrum ben je gewoon trots op ons dorp. Echt te gek dat dorpsgenoten, dagjesmensen en de vele toeristen hier volop genieten. Mooie fietsenstallingen ook in het dorp!

Echte feiten over Wassenaar
Elke partij heeft recht op haar meningen. Het is wel goed om oog te houden voor de feiten. Zo is Wassenaar de aantrekkelijkste woongemeente van Nederland. Wassenaar is de gemeente met de grootste biodiversiteit van heel Nederland. En dat in de drukke randstad! Wassenaar hoort bij de top van Nederland wat betreft de omvang van onze bomenpopulatie. Allemaal feiten die je voelt als je een zomer zo intens van ons dorp geniet.

Familiestrand 2.0
Is Wassenaar dan helemaal af? Nee we hebben een schitterend strand met prima strandtenten en parkeerplaatsen voor auto’s. Fietsenstallingen zijn er op een mooie zomerdag echt veel te weinig. Na het zoeken naar een plekje voor je fiets ga je de heuvel af naar het strand. Dat moet er echt beter en verzorgder uitzien dan nu. Aantrekkelijkere zitjes en aanpak van de uitstraling van de kiosken is hier nodig. Als CDA willen we graag meedenken met de ondernemers op en rond ons strand hoe we het familiegevoel vast kunnen houden, samenwerken aan een familiestrand 2.0. Mijn strand top 5:
1. Nieuw onderkomen voor de reddingsbrigade
2. Uitbreiding fietsenstalling
3. Zomerse busverbinding
4. Hele jaar door strandtenten
5. Upgraden uitstraling kiosken.
Meer weten over het CDA-Wassenaar of lid worden? Kijk op cdawassenaar.nl

 

PHOTO 2019 09 08 23 10 35

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief