zaterdag 08 augustus 2020

N Nieuws

Komende week in Bibliotheek Wassenaar

Komende tijd is er weer van alles te beleven in Bibliotheek Wassenaar, waaronder een lezing van Sander Aarts.

Deze week in Bibliotheek Wassenaar

Za 17 aug 11.15 uur – 12.00 uur Voorlezen in Wassenaar
Di 20 aug 14.00 uur – 16.00 uur Digitaal spreekuur
Do 20 aug 13.30 uur Filmclub Wassenaar

Zondag 8 september Biebwalk & Cycle Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar
Doe je mee met de Biebwalk & Cycle? Op zondag 8 september houden wij de Biebwalk & cycle tussen onze vestigingen Voorschoten en Wassenaar. Wandel of fiets je met ons mee?
Tussen 13.00 uur en 14.00 uur start je in de vestiging van jouw keuze en wandel/fiets je tussen onze vestigingen heen en terug. Op de route hebben we een leuke tussenstop met voetmassage door Tineke van der Meij en tussen 15.00 uur en 16.00 uur zorgen we voor een bijzonder welkomstcomité in beide vestigingen. Deelname is gratis, maar een donatie wordt zeer op prijs gesteld. Let op! Jeugd tot 15 jaar kan alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen.
Meld je direct aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zien we je zondag 8 september tijdens onze jubileumweek. Vragen, of meer informatie? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lezing ‘Niet te breken’ door Sander Aarts in Bibliotheek Wassenaar
Met de juiste mentaliteit kun je alles bereiken! Sanders Aarts, voormalig teamleider bij de Special Forces, vertelt je er alles over op donderdag 19 september in Bibliotheek Wassenaar. Sander is het levende bewijs dat je met de juiste mentaliteit alles kunt bereiken. In zijn boek ‘Niet te breken’ deelt hij de inzichten die hij heeft opgedaan onder de meest extreme omstandigheden. Zo kun je lezen over bizarre belevenissen die je normaal alleen in films ziet en krijg je tegelijkertijd waardevolle, toepasbare lessen voor het dagelijks leven. Of het nu gaat om handelen in stressvolle situaties of hoe je beter kunt reageren op angst, dit boek inspireert je om je prestaties te verbeteren op ieder gebied.

19 september 2019, van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Wassenaar
Kosten: Leden €11,- / niet-leden €12,-
Kaarten aan de balie of via obvw.nl

Bibliotheek zoekt vrijwilligers uitleen
Onze vrijwilligers zijn onze steun en toeverlaat om de dienstverlening naar onze leden en bezoekers optimaal te houden. Om onze vaste krachten te ondersteunen zijn we op zoek naar vrijwilligers in de uitleen.
In Voorschoten voor de dinsdagmiddag in de even weken en vrijdagmiddag (kan ook op roulatiebasis met andere vrijwilligers).
En voor beide vestigingen zoeken we nog invalkrachten die het over kunnen nemen als onze andere vrijwilligers niet kunnen.
Heb je interesse? Neem dan even contact op met Nicole ten Thij (Teamleider Service & Marketing). Telefonisch in Voorschoten 071-5615678 of Wassenaar 070-5113397. Per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief