dinsdag 30 november 2021

S Sport

7,5 km nieuw onderdeel van De Duinrell 15 van Wassenaar.

Op 13 oktober rennen voor de 7de keer honderden lopers door Wassenaar. "De 15" is inmiddels uitgegroeid tot een mooi Wassenaars loopfeest waar iedereen als deelnemer, vrijwilliger of supporter plezier aan beleeft. Een nieuw element is "De halve 15".

Voorzitter Bernard Menken legt uit: "Er zijn een hoop lopers voor wie 15 kilometer een stap te ver is. Met het verkorte parcours kunnen ook minder afgetrainde lopers het feestje meemaken." Doet dit geen afbreuk aan een van de pijlers van "De 15"? "Nee hoor" lacht Menken, "als je jezelf belooft om volgend jaar weer mee te lopen is het samen gewoon weer 15! Daarnaast denken wij dat veel zeven-en-een-halvers de smaak te pakken krijgen en volgend jaar wél die 15 aandurven."

Van nul naar 7500 in 6 trainingen, inclusief startnummer én fitness voor € 69,-!
Aerofit is al sinds de start sub-sponsor van "De 15". Op donderdag 5 september starten ze met een 6-weekse looptraining, speciaal voor nieuwe deelnemers aan de 7,5 km. In combinatie met een kennismakings abonnement wordt je in een kleine groep professioneel meegenomen naar jouw eerste loopwedstrijd. Je kunt dus ook 6 weken lang alle lessen, apparaten en sauna's bij Aerofit gebruiken. Dit speciale "De halve 15-arrangement" kost inclusief startnummer € 69,-. En als je als stel komt betaal je samen € 99,-. Als je erna Aerofit lid wordt krijg je de kosten van het arrangement als korting op je contributie! Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 5119645.

Vrijwilligers nog altijd meer dan welkom!
Vrijwilligers zijn essentieel voor een succesvolle dag. De organisatie zet op bijna 100 plaatsen langs de route verkeersbegeleiders in en kan veel handjes gebruiken bij start & finish, route markering, kledinginname, bemanning van waterposten en ondersteunende taken op Blauw-Zwart. Als vrijwilliger maak je het feest volop mee en beleef je net als de lopers een onvergetelijke dag. Meld je aan op www.de15vanwassenaar.nl

Logo deDuinrell15 aerofitlj 2018