vrijdag 30 oktober 2020

K Kunst & cultuur

Nachtgeluiden Wassenaar bestaat 5 jaar! 30 augustus in de Oude Kapschuur Wassenaar

Andre Heuvelman & the Live! B/ANDA presenteert het concertconcept Nachtgeluiden. Daarmee brengt hij musici en publiek dichter bij elkaar, waardoor verbindingen tussen mensen ontstaan én kwaliteitsmuziek zonder kloppen binnen mag komen. De intieme setting met het publiek laat hen heel dichtbij voelen wat de kracht van muziek is. Muziek die raakt en afremt. De nacht luistert immers anders dan de dag.

Een openluchttheater vormt het decor van Nachtgeluiden, samen met de ervaringen en gedachten die de nachtelijke bezoekers van het concert met zich meebrengen. Deze bijzondere sfeer in combinatie met de schoonheid van de omgeving maakt het concert tot een totaalervaring die alle zintuigen prikkelt.

Op 30 augustus in de Oude Kapschuur in Wassenaar.

Het concept is simpel: rond half 8 ‘s avonds arriveren de gasten, die om te beginnen genieten van een Italiaans buffet en een goed glas wijn. Er is gelegenheid om de muzikanten persoonlijk te ontmoeten en te spreken. Ervaring leert dat de gasten onderling, ook als ze elkaar niet kennen, al snel iets gemeenschappelijks vinden om over te praten.

Rond 21.00 uur gaat het gezelschap op weg naar het concert. Andre Heuvelman & the Live! B/ANDA brengen klassieke werken in een eigentijds jasje ten gehore. Het ensemble bestaat uit:
Lilian Farahani, sopraan
Andre Heuvelman, trompet
Johan van der Linden, saxofoon
Santiago Cimadevilla, bandoneon
Mike del Ferro, piano
Henry Kelder, piano
Mike Schäperclaus, percussie

Early bird tickets zijn tot 31 juli 2019 te koop à € 42,50 per ticket (inclusief Italiaans buffet en wijn). Na 31 juli wordt de prijs € 49,50 per ticket.

Tickets verkrijgbaar via www.simplyawesomemusic.com.

Over Andre Heuvelman
Andre is sinds 1990 als trompettist tot aan 2017 verbonden geweest als solotrompettist aan het Rotterdams Philharmonisch Orkest, dat bekend is vanwege bijzondere concerten in ’s werelds mooiste concertzalen, het orkest waar hij nu de functie als manager CreAtions vervult. Andre is een voormalig lid van het Nederlands Blazers Ensemble, dat bij het grotere publiek bekend is van de Nieuwjaarsconcerten die ieder jaar door de VARA op televisie worden uitgezonden.

Andre is trompettist en performer op bedrijfsevents. Hij is verbinder en motivator tijdens strategiesessies en (klant)evenementen. Daarnaast is hij creatief adviseur, motivational speaker, conceptenbedenker en programmamaker voor de (team)leiderschapsontwikkeling van medewerkers binnen organisaties.

Andre heeft een tweetal albums op zijn naam staan:
AfterSilence (2013)
Crystal Tears (2018)
https://www.andreheuvelman.nl/store/