maandag 26 september 2022

A Algemeen

Nieuw adres Rode Kruis Wassenaar

Om onze afdeling financieel gezond te houden is besloten om naar een nieuwe - goedkopere - ruimte te zoeken. Deze zoektocht is geslaagd!


Met ingang van 24 juni is ons nieuwe adres Kerkstraat 75, 2242 HE Wassenaar. Het kantoor is gevestigd in het gebouw De Warenar, maar onze ingang ligt aan de kant van de Van Heeckerenstraat. Wij zijn te bereiken op het zelfde telefoonnummer: 070-5113992. Het kantoor is geopend op dinsdagochtend van 09.00 tot 12.30 uur.

De nieuwe ruimte biedt tevens de mogelijkheid om onze boekenmarkt voort te zetten. Dat is goed nieuws, want deze vormt een belangrijke inkomstenbron voor onze afdeling en voorziet in een behoefte in Wassenaar. De zaal naast ons nieuwe kantoor biedt behalve ruimte voor de boekenmarkt, tevens ruimte voor EHBO en reanimatiecursussen.

Afscheid van enkele bestuursleden
Per 1 augustus zal de afdeling Wassenaar van het Rode Kruis onder de bestuurlijk vleugels komen van de afdeling Den Haag. Gert van Veen, Aad Spaan en Coop Paardekooper nemen dan als bestuursleden afscheid.
Ria Topper en Marieke Zonneveld zetten hun werk als coördinatoren voort om de continuïteit van de EHBO- en reanimatiecursussen, de EHBO diensten, de sociale vervoersdiensten naar ziekenhuis/arts en de organisatie van de boekenmarkten te waarborgen.

Zomersluiting kantoor Rode Kruis Wassenaar
Vanwege de zomervakantie is ons kantoor van Het Rode Kruis gesloten van 9 juli tot dinsdag 20 augustus.
Vanaf 16 juli t/m 6 augustus kunnen tevens geen boeken afgeleverd worden of gedeponeerd worden in de lectuurbak.

Volgende boekenmarkt
De laatst gehouden boekenmarkt van 18-19 mei leverde een geweldige opbrengst op, namelijk € 4305,-! Extra reden om blij te zijn dat we dankzij de nieuwe huisvesting in de Warenar dit kunnen voortzetten. De volgende boekenmarkt vindt daar plaats in het weekend van 14-15 september. Openingstijden: zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur; zondag van 12.00 tot 16.00 uur. U bent dan weer van harte welkom!

Wilt u boeken doneren voor de boekenmarkt? Dat kan! Op zaterdag en dinsdag tussen 09.00 en 11.00 uur kunt u uw boeken afleveren op ons nieuwe adres in de Warenar, ingang aan de kant van de Van Heeckerenstraat. U kunt ook te allen tijde uw boeken daar deponeren in de lectuurbak bij de ingang van ons kantoor.

Rode Kruis Wassenaar, Kerkstraat 75, 2242 HE Wassenaar
Tel.: 070-5113992, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; website: www.rodekruis.nl/wassenaar