maandag 10 augustus 2020

E Events

Hardloopfeest De Duinrell 15 van Wassenaar dit jaar op 13 oktober

Op zondag 13 oktober wordt voor de zevende keer 'De Duinrell 15 van Wassenaar' gelopen. Het hardloopfeest is voor de lopers een unieke combinatie van samen hardlopen, samen vieren dat het doel bereikt is én samen goede doelen steunen. Voor niet-rennende Wassenaarders biedt 'De 15' prachtige kansen om als vrijwilliger of supporter het evenement met de lopers mee te maken.

Inschrijving geopend, ga de uitdaging aan!
Bij de eerste editie in 2013 verschenen 237 lopers aan de start. Vorig jaar starten meer dan 600 lopers. En het evenement blijft groeien! 'De Duinrell 15 van Wassenaar' probeert recreatieve lopers aan te trekken, voor wie 15 kilometer een echte uitdaging is. De snelste loper pakt de eerste prijs, maar iedere loper voelt zichzelf met 15 kilometer in de benen de grote kampioen, ongeacht de eindtijd. Op de website www.de15vanwassenaar.nl is de inschrijving geopend.

7,5 kilometer
Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om in te schrijven voor de 7,5 kilometer met start én finish op het evenemententerrein bij Blauw/Zwart. Deze afstand vervangt de estafette van 2 maal 7,5 kilometer, waarbij 2 lopers ieder de helft van het parcours aflegden.

Goede doelen
De lopers lopen 'De 15' uiteraard voor zichzelf, maar iedere deelnemer doneert ook € 5,-, € 10,- of € 20,- aan een van de drie goede doelen. Ieder jaar selecteert het bestuur één lokaal goed doel, één nationaal goed doel en één internationale organisatie. Suggesties voor goede doelen zijn, vóór 1 augustus, van harte welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sponsoren en partners steunen 'De 15'
Vakantie- en attractiepark Duinrell is dit jaar voor de tweede maal de hoofdsponsor van het evenement. Daarnaast kan ook wederom op de steun van L.J. Sport en Aerofit gerekend worden. Verschillende kilometer-sponsoren hebben hun bijdrage voor 2019 ook al toegezegd. Uiteraard worden nieuwe sponsoren graag verwelkomt. Wilt u een bijdrage leveren? Op de site vindt u alle informatie.

Voor en door Wassenaar
Het is echt een evenement voor én door Wassenaar. De Gemeente maakt zich met raad en daad hard voor het evenement, en ook de samenwerking met de Politie is de afgelopen jaren uitstekend ingevuld. De eerste -onmisbare- vrijwilligers hebben zich alweer aangemeld via de website. De Wassenaarse Krant is mediapartner van 'De Duinrell 15 van Wassenaar' en zal u in de komende maanden door middel van exclusieve primeurs informeren over dit Wassenaarse hardloopfeest.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief