vrijdag 22 oktober 2021

S Sport

Blauw Zwart: Column van de voorzitter

Het zit er haast weer op. Een mooi voetbalseizoen is bijna weer voorbij. Er moet nog een aantal wedstrijden gespeeld worden en bij de jeugd kunnen zelfs nog kampioenschappen vallen. Het eerste gaat er voor om nog minimaal een wedstrijd te winnen en dan beginnen de toernooien waar al het voorwerk al voor gedaan is.
En op de achtergrond wordt er al keihard gewerkt aan het nieuwe seizoen 2019-2020.Dank aan allen die het afgelopen seizoen weer hun inspanningen hebben gedaan voor de club. Het blijft uniek dat zo veel vrijwilligers een deel van hun vrije tijd aan onze club geven om anderen te laten voetballen. Dat doet mij altijd heel goed; met en voor elkaar!

Heel belangrijk is nu dat we gestart zijn met de renovatie van de tribune en de kleedkamers daaronder. Dit zal zeker wat overlast gaan geven, maar het is niet anders. Bij elkaar is het een hele klus die geklaard moet worden, dus we moeten op tijd starten. Een deel van de banken van de tribune is al verwijderd, de rest volgt volgende week zodat de tribune na Pinksteren aangepakt kan worden. En maandag gaan we beginnen met slopen!!

Wat echt super is dat er veel bedrijven meewerken aan deze renovatie en ook dat nog eens doen voor niets of voor zeer gereduceerde prijzen, waardoor wij dit allemaal kunnen realiseren. Dat is ook Blauw-Zwart.
Dus dank aan Van Leeuwen Verwarming BV, Tione l’Ami, Marco Rimmelzwaan, Bos Las- en Metaalwerken BV, Marcant Totaalbouw, Container Hotel, Kluswijs, Gebroeders Van der Holst Beheer BV, OpslagHotel UTS Abbink, Tacx BV, Rabobank, Fonds 1818 en de Gemeente Wassenaar.

En dan mag ik zeker niet de Blauw-Zwart mannen vergeten, die zich in gaan zetten voor deze klus. Zoals de terreinploeg onder leiding van Kees Riem en Frank van Leeuwen. Zij doen echt veel werk, maar ook de andere mannen die zich hebben aangemeld: het complete bestuur van de SBZ, Pieter Altorf, John Ruigrok, Wim Vosse, Jerry van der Ploeg en Ed Meijer. Echte Blauw-Zwart toppers.

Ik zal U via de site op de hoogte houden van het verloop van dit geweldige project, dus tot schrijfs!

Met de vriendelijkste voetbalgroet,

Uw voorzitter, A.P.C. (André) van Herk