vrijdag 23 augustus 2019

S Sport

Ook Mix 2 Wassenaarse Volleybal Vereniging kampioen!

En voorwaar de Wassenaarse Volleybal Vereniging heeft dit jaar twee kampioenen. Dat is de eerste keer in de geschiedenis van het recreatievolleybal van WVV dat dit gebeurt. Dus de vlag gaat uit. En de feestmutsen op en de toeters loeien.


Gesteld kan worden dat de beide mixteams met grote cijfers de buit binnen hebben gehaald. Dit Mix 2 team kwam ongeslagen op 39 punten uit 12 wedstrijden met uiteindelijk zeven punten voorsprong op nummer twee Gemini Kangeroes 2. Wat dacht u van 39 gewonnen sets tegen slechts 9 verlies. En 1135 wedstrijdpunten met 855 tegenpunten. Dat zijn rapportcijfers weermee je thuis kan komen!!

De wedstrijd tegen Merenwijk 4, met slechts 5 spelers/sters, was eigenlijk een formaliteit. En bovendien had WVV de buit vorige week al binnen. De wedstrijd kabbelde wat voort met setstanden van 19, 16, 10 en 13. Er werd wat gezapig gespeeld. Merenwijk verweerde zich dapper, maar ook met een volledig team was zij geen partij voor de WVV Mixers geweest.
Zoals gewoonlijk stak de verdediging van WVV goed in elkaar. Vooral onze Gliselle Dimaiwat wist iedere keer de gaten te dichten met prachtige zweefduiken. Wat een inzet van haar. Zij is dan ook de vrouw-van-de-wedstrijd!! Verder viel bij WVV de goede servicebeurten op. Foutloos ging elke bal, al dan niet met effect, over het net. Daarmee werd menig punt gescoord. Kortom dit was een wedstrijd waarin WVV zich waardig als een kampioen toonde. WVV Mix 2 – Merenwijk 4. Uitslag 4-0.

De mixers van WVV Mix 2 zijn (zie foto) aanvoerder Jan Rijskamp, Robert van Adrichem, Gliselle Dimaiwat, Ana Gonzalez Azuara, Jan Willem van Reeuwijk, (niet op de foto), Jeanne Taal en Elly van Weerlee.

Ook aan dit team reikte wethouder Inge Zweerts de Jong de Nevobo-schaal uit.
En vice-voorzitter Miranda Groen sprak de beide teams met een gloedvolle speech toe. Zij prees tevens het PR team van WVV dat zorgde dat iedere week persberichten naar De Wassenaarse Krant en de digitale kranten werden gestuurd en tevens naar de Facebookpagina en de website van WVV. Dat heeft WVV al veel nieuwe leden opgeleverd.

Het wedstrijdseizoen zit er op, maar er wordt nog getraind tot eind mei. Dus kom naar de Wassenaarse Volleybal Vereniging in sporthal De Sc hulpwei, Dr Mansveltkade, en wordt ook kampioen. Info bij secretaris Jeanne Taal 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Tekst: Ger van Weerlee
Foto: Marjanne van der Velde

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief