Herenteam Wassenaarse Volleybal Vereniging op dreef.

7 april 20192 minute read

Vorige week speelde het Herenteam van WVV de op één na laatste wedstrijd in deze competitie. Een wedstrijd in de toppoule waarin het herenteam behoorlijk is gegroeid.

Van de laatste 5 wedstrijden won zij er namelijk drie.
Ook tegenstander ZVH 2 moest er aan geloven al zag dat er in het begin niet naar uit.
Voor dat WVV goed en wel warm was gespeeld was de eerste set al voorbij: 25-12 in het voordeel van ZVH.

In set twee ontbrandde echter de strijd pas goed. Met goed volleybal wist WVV de heren van ZVH partij te geven. Ook ZVH wist van wanten zodat men via 20-20 naar de climax van deze set ging. Nu waren de WVV Heren zeer alert en drukten de stand in hun voordeel door naar 23-25. De derde set gaf hetzelfde beeld. Er moest wel voor elk punt gevochten worden met aanval op aanval aan beide zijden van het net. Nu ging het via 20-20 naar 26-26. Met twee scherpe aanvallen bereikten de WVV heren 26-28. Stand derhalve 1-2.

WVV rook de winstmogelijkheden en startte set vier heel scherp. Eigenlijk was dit een kopie van de eerste set, maar nu in omgekeerde volgorde. ZVH kreeg geen poot meer aan de grond en moest lijdelijk toezien hoe WVV met knap volleybal de set binnenhaalde: 12-15. Een prachtige 1-3 overwinning voor WVV. Proficiat heren!!
Met deze winst kan de vijfde plaats nog worden bereikt als er in de laatste wedstrijd wordt gewonnen van Delta.

Programma: donderdag 4 april a.s. WVV Mix 2 – Aspasia en vrijdag 5 april a.s. WVV Mix 1 – Leython DC 4. Beide wedstrijden in sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1 , aanvang 20.30 uur.

Kom ook volleyballen bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging in sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1. De training op de woensdagavond is van 20.15 tot 21.45 uur. De eerste opeenvolgende avonden zijn gratis. Info bij secretaris Jeanne Taal, secretaris@wvv-wassenaar.nl, op www.wvv-wassenaar.nl of via 06-24848258.