zaterdag 23 januari 2021

S Sport

13 april 2019 organiseert de Wassenaarse Volleybal Vereniging het Lente….Vreugd Toernooi.

Twaalf mix teams met spelers in de leeftijd 16+ jaar zijn zaterdagmiddag 13 april tussen 13:00 uur en 17:00 uur in sporthal De Schulpwei aan de dr. Mansveltkade 1 te Wassenaar welkom op het Lente.... Vreugd Toernooi van de Wassenaarse Volleybal Verenging.

Voor de achtste keer op rij kunnen de deelnemers zich al volleyballend onderling meten. Zes teams in de beginners poule en 6 teams in de poule voor gevorderden die met elkaar de strijd aanbinden voor de altijd ludieke lente prijzen. In voorgaande edities van het toernooi was naast een sportieve strijd, gezelligheid troef. Het is de bevlogen WVV-ster Peggy Verweij die wederom voor de organisatie tekent. Bij haar kunnen beginnende of gevorderde mixteams zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon op nummer 070-5112091. Doe dat in ieder geval vóór 6 april a.s. anders kan het wel eens zijn dat je te laat bent.

Info over Volleyballen bij WVV in het algemeen is te verkrijgen bij secretaris Jeanne Taal, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., op www.wvv-wassenaar.nl of via 06-24848258.