zondag 26 mei 2019

K Kunst & cultuur

Parelende barokmuziek in 'Kasteel Oud Wassenaar'

Wassenaar - Zondag 7 april begint om 11.00 uur in ‘Kasteel Oud Wassenaar’ het laatste concert van het seizoen in de serie kamermuziekconcerten in deze mooie locatie. Zaal open: 10.00 uur. Er zijn nog kaarten aan de zaal verkrijgbaar à 18,- euro. Kinderen t/m 12 jaar: gratis. Het ‘Archipel Ensemble’, bestaande uit Yana Borisova, klavecimbel, Eliska Horehledova, fluit en Mara Oosterbaan, viool spelen zondag muziek uit de barokperiode.

Vòòr de pauze werken uit de vroeg-barok en nà de pauze composities uit de hoog-barok, waaronder Marcello, Bach en Vivaldi. Welluidende, vrolijke, soms weemoedige en vaak virtuoze muziek uit deze bloeiperiode van de klassieke muziek. Na afloop van het concert bestaat de gelegenheid zich te abonneren voor de serie van het volgend seizoen. Inlichtingen en reservering: Deka Wielenga 5118374 0642953000 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief