zondag 26 mei 2019

E Events

Vanmiddag 13 maart 2019 Repair Café

Wassenaar - U bent op 13 maart van harte welkom bij het Repair Café Wassenaar voor reparatie van uw elektrische apparaten of kleding. U vindt ons in de zaal van het Rode Kruis, van Heeckerenstraat 2, tussen 14 en 16 uur.

Is een kledingstuk, lamp, CD speler, stofzuiger of een ander apparaat kapot? Wellicht is het te repareren. En daar zetten we ons bij het Repair Café graag voor in. Zo helpen we uw spullen tegen een kleine bijdrage aan een duurzamer leven.

Het Repair Café is te vinden in de zaal van het Rode Kruis in het van Heeckerengebouw. U kunt daar goed parkeren, naast theater de Warenar.

Het Repair Café is steeds open op de 2e woensdag van de maand. De volgende keer is op 10 april. Let op, het Café dan een keertje op een andere locatie: bij servicecentrum de Plataan, Ernst Casimirstraat 54. U kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief