zondag 26 mei 2019

E Events

Met IVN de natuur in park Clingendael ontdekken

Wassenaar - Met elk weertype is het heerlijk om eens lekker van de natuur te gaan genieten. Park Clingendael aan de Wassenaarseweg is hier uitermate geschikt voor.

Loop mee met de natuurgidsen van IVN voor een heerlijke ontdekkingstocht in de natuur. We gaan eens zien wat er allemaal in het park bloeit, want de lente staat al om de hoek. Verder is dit park bekend om zijn rijke geschiedenis en zijn bijzondere bomen.
Op zondag 17 maart om 10.30 start de wandeling vanaf de hoofdingang aan de Wassenaarseweg.

IVN wandelingen zijn gratis, voor iedereen toegankelijk en je hoeft je niet van te voren aan te melden. Ze gaan altijd door. In de regel duren ze 1,5 tot 2 uur.
Inlichtingen bij Rob Meyer tel. 06 20568114 of bij Monique van den Broek tel. 070 3858676.

Zie voor het hele programma www.ivndenhaag.nl

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief