dinsdag 13 april 2021

R Rubrieken

Nederlands leren bij Taalthuis in Wassenaar

Wassenaar - Taalthuis opent een leslocatie aan de Langstraat in Wassenaar. Vanaf februari 2019 is het voor de expats en au pairs uit Wassenaar en omgeving mogelijk om elkaar te ontmoeten tijdens de leuke interactieve lessen Nederlands.

Nederlands leren bij Taalthuis is uitdagend en leuk! Taalthuis is opgericht in 2006 en nu een gerenommeerd taalinstituut in acht steden in Nederland voor hoger opgeleide cursisten. Tijdens de cursussen leren cursisten in kleine groepen Nederlands aan de hand van allerlei interessante onderwerpen. Elke les duurt 2 uur. Taalthuis gebruikt eigen lesmateriaal. De e-learning is een belangrijk onderdeel van de cursussen.

In Wassenaar start Taalthuis met het aanbieden van beginnerscursussen. Taalthuis biedt verschillende beginnerscursussen aan. Tijdens de ‘Beginners basiscursus Nederlands ‘ (A0>A1) leren anderstaligen de basisregels van het Nederlands. Tijdens de ‘Beginnerscursus au pairs & studenten'(A0>A1) kunnen au pairs en studenten elkaar leren kennen en ervaringen uitwisselen. De ‘Beginners plus cursus’ (A0>A2) is speciaal ontwikkeld voor cursisten uit Duitsland en Zuid-Afrika en cursisten die al enige kennis van de Nederlandse taal hebben. De cursus is dus van hoger niveau dan de cursus Beginners basiscursus.

Voor meer informatie en inschrijven: www.taalthuis.nl