woensdag 30 september 2020

K Kunst & cultuur

De Wassenaarse Kunstbeurs in de Molen, kunst als cadeau voor mensen die misschien alles al hebben

Wassenaar - Kunstgroep Wassenaar nodigt u uit voor de vernissage van haar tentoonstelling in Galerie in de Molen op zaterdag 1 december, de eerste dag van dé feestmaand van het jaar. De Kunstgroep organiseert ieder jaar tien exposities, dit wordt dan de tiende en laatste van dit jaar , en wel een heel bijzondere ! Passend bij het feestelijk karakter van de maand december lieten zo’n dertig beeldend kunstenaars zich inspireren door het gedicht Petites Surprises-Kleine Verrassingen van Hélène Courrier . Het gedicht is speciaal voor deze tentoonstelling geschreven, en heeft geleid tot vele twee- en driedimensionale aantrekkelijke kunstwerken, allemaal op kleine maat en lage prijs gemaakt. Geniet van de geboden variëteit ! Mocht het u niet lukken om de feestelijke opening bij te wonen, loop dan in de weken daarna eens binnen , de tentoonstelling loopt tot 6 januari in het nieuwe jaar.

Deelnemende kunstenaars zijn Achille, Suzanne Banning, Margje Bijl, Hélène Courrier, Dons van der Gronden-Deppe, Hans Gussekloo, Marianne Hartemink, Annelie Hoebens, Eric van ’t Hoff, Ann-Christin Kaiser, Daisy Kimman, Stéphanie Knage, Meta van der Knijff, Fifi van Leent, Dennis Luijer, Cea Maat, Carolien Macovitz, Letty Muntjewerf, Jaco Putker, Annemieke van Rosmalen, Maayke Schuitema, Greetje Sieders, Fred van de Siepkamp, Ada Sier, Ria Sprenger, Mariska Toetenel, Ellen van Toor, Saskia Vorkink, Wierd Wagenmakers en Brigitte Wawoe.
U bent van harte welkom!

De vernissage is zaterdag 1 december vanaf 16.00 uur tijdens een plezierige ontmoeting met de kunstenaars die dan met veel genoegen een toelichting zullen geven op hun werk en werkprocessen. Ook op zondag 2 december zijn ze daar te vinden.

Bijzonder deze keer is dat anders dan gewoonlijk verkocht werk door de koper meteen ingepakt, afgerekend en meegenomen kan worden . Het werk is klein van afmeting, de prijzen zijn navenant laag. Hiermee lost de Kunstgroep eindelijk de vragen op waar u mee sukkelt in deze feestelijke cadeaumaand : waarmee kan ik iemand een plezier doen die per slot alles al heeft ? Kunst dus als een reddingsboei. Hoe is het om een kunstwerk cadeau te krijgen, of te geven ? Maak gebruik van deze bijzondere kans !

De expositie is gratis toegankelijk tussen 1 december 2018 en 6 januari 2019, van donderdag t/m zondag tussen 14.00 tot 17.00 uur.
Galerie in de Molen, Molenplein 10a, Wassenaar.
www.kunstgroepwassenaar.nl

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief